lunes, 4 de febrero de 2008

PÍDENOS UNA TÉCNICA

Nuestro amigo WillyBoy nos pidió una contra para Kata guruma. Aunque es una técnica difícil de contrar, lo mejor que podemos hacer es bloquear la entrada antes de que tenga cogida una buena postura. Si conseguimos que no nos desequilibre podremos evitar con comodidad la proyección. Si no lo hemos podido evitar más vale tirarse al suelo rompiendole la estabilidad hacia atrás.

También he incluido un par de posibles continuaciones de trabajo en suelo. La primera es (si no me equivoco) un crucifijo de bjj (técnica que no está permitida en judo) y la segunda es un juji gatame.

Espero que sea lo que buscabas Willy!

9 comentarios:

Miquel Riera dijo...

Esta molt be Marc , peró prova de fer un Taisabaki (endarrerint el peu esquerra)al temps que estires del seu costat dret , pots caure sobre d'ell marcant "Yuko", jo fins i tot he vist marcar "Waza-ari", per tant segur que "Ippon" tambe es posible.
Ja em diras k tal.

judonovaunio@hotmail.com dijo...

El que proposes jo ho veig mes clar amb kata ashi dori. Suposo que et refereixes a una especie d'uchimata ... pero deixa'm analitzar la teva proposta.

De totes maneres, jo proposo una opció, pero hi han moltes més , jo no soc el poseedor de la veritat del judo, i tampoc es el meu objectiu que la gent ho pensi.

Com vam dir un dia, ens hauriem de reunir tots i fer-nos aquestes preguntes, con faries tu aixó .. doncs jo ho faria així, seria molt enriquidor.

judonovaunio@hotmail.com dijo...

he provat el que deies i només em surt quan el que fa el kata guruma no controla el braç amb el cap a sota l'aixella.

Surt molt be amb els que fan el kata guruma fen una mica de ko soto gake amb la cama.

Merci per la teva proposta, molt interessant.

JaviY dijo...

magnífica iniciativa desde TENERIFE le damos nuestra enhorabuena por la página

un saludo

Miquel Riera dijo...

Veig que has rebut la visita dels Judokas del Dojo Kimura (tenen una Web molt bona , us la recomano).
Marc , novament felicitats per la teva proposta de "Pidenos una tècnica" , i quan vulguis podem montar-nos un seminari obert a tots els "profes" que vulguin , per intercanviar coneixements tant tècnics com pedagógics.

judonovaunio@hotmail.com dijo...

podem aprofitar el dia que baixem a Figueres a fer el circuit, que et sembla? Posem fil a l'agulla?

Susy dijo...

Hola buenas tardes, no nos pidas que seamos más críticos, tu explicas antes del video que vas a hacer un bloque porque es una técnica díficil de contrar, y creo que eso es lo que hemos visto. Además nunca se nos ocurriría corregir al maestro, jejeje. Un abrazo desde el Dojo kimura Tenerife.

Miquel Riera dijo...

El dia que tenia pensat pel "Circuit gironí" a Figueres és el 27 d'abril (diumenge) que farem la Festa dels 10 anys de l'AJAE.
Potser alguna altre data aniria millor , peró de totes maneres , també seria important elegir un tema , així els assistents podrien preparar-lo i realment seria un "intercanvi" de coneixements.

tamell dijo...

jajajaja marc mañana lo aré en el Kangeiko ;) jajaja xD