lunes, 26 de noviembre de 2007

CRONICA TROFEU CIUTAT D'HOSPITALET

Hola a todos, este fin de semana he competido en el Trofeo Internacional Ciutat d'Hospitalet, y voy a haceros una pequeña crónica de mi peso que fue el único que vi ya que me encontraba mal y me fui después de que me eliminaran.
En total en -81 kg eramos 17 participantes. Mi primer combate lo hice con Tripiana de Judo Tao, combate que gané por ippon de tai otoshi. El segundo combate lo hice con Ruben Mani del Esport7, un júnior que sube muy fuerte. Me ganó por yuko, sin duda él lucho mejor que yo. Después de este combate me empezé a encontrar mal. Después me llamaron para luchar contra Oscar Diaz de Dojo Lleida, que literalmente me paso por encima, me ganó de ippon con uchi mata.

Para ver los resultados haz clic aquí para ver el enlace con el blog del judo (Marc Contijoch)



5 comentarios:

Miquel Riera dijo...

Hola Marc , la cronica del Campionat es per posar-la a la portada del diari SPORT o del MUNDO DEPORTIVO : "me empezaron a entrar nauseas y tuve que ir al wc a vomitar un par de veces" (jajajaja) . Ei , bon rotllo, ja sabem que ets molt expresiu i molt sincer amb els teus comentaris , cuida't i segueix la dita : Si caus 100 vegades aixeca't 101.
Tots tenim moments més bons i moments més fluixos , tens 20 dies per recuperar-te fisica i mentalment i "fotre molta canya" en el Campionat de Catalunya , per si t'ajuda et diré que tens el soport moral de tots els de l'AJAE , que per cert estem molt agraits per la classe del divendres. Vinga fins la propera , i a començar a pensar que cal fer per trepitxar el "podium" el 15 de desembre.

judonovaunio@hotmail.com dijo...

ara que ho miro tens raó, pero estic una mica emprenyat pq els combats que faig ara no estan al nivell al que haurien d'estar, no dic que hagi de guanyar, pero lluitar mes be si. Merci pel suport.

Marc Contijoch dijo...

Hola Marc! Espero que estiguis millor de la gastroenteritis i que t'hagis recuperat una mica anímicament...

Tot i que en tenia moltes ganes, aquest any no he pogut anar a veure el Ciutat de l'Hospitalet però segur que no vas fer tant mal paper com expliques. T'he vist competir en altres ocasions i sempre m'ha agradat el judo que fas (quanta gent guanya combats de nivell amb un Tai Otoshi?)

Una altra cosa és que no estiguis content amb tu mateix i que t'hagués agradat fer una millor actuació (molt normal, a mi també em passaria, però això és perquè som massa exigents amb nosaltres mateixos...) Amb tot, tingues en compte que sense entrenar, o entrenant menys del que ho feies, és molt difícil mantenir-te al nivell dels altres (que sí que entrenen i que, a més ho fan molt fort).

L'entrenament ho és tot per tenir bons resultats!

Només una última cosa: pensa-t'ho una mica abans de deixar la competi i no ens deixis sense el teu judo que, de veritat, és molt maco de veure (sobre tot el ne waza).

Jo, per si de cas, intentaré no perdre'm el proper Campionat de Catalunya! ;-)

Ànims i endavant, que un mal dia el pot tenir qualsevol! A aixecar-se i a entrenar fort, que val la pena!

albert andreu dijo...

Vinga Marc no et desanimis que ets un crack i un mal dia el té tothom. Cuida't

Anónimo dijo...

Hola. Quería saber dónde se celebra este campeonato, en que lugar de Hospitalet de Llobregat, y a qué hora compiten las chicas.