miércoles, 23 de enero de 2008

NUEVO APARTADO EN EL BLOG

Hace un par de meses un amigo que miraba el blog me comentó que porqué no hacia un vídeo sobre ejercicios con el cinturón y me dio la idea de crear un apartado donde sois vosotros los que nos pedís un vídeo técnico (proyecciones, trabajos de suelo, de agarre, etc... ) y nosotros nos comprometemos a grabarlo en menos de una semana.

El apartado se mantendrá en pruebas durante un mes, si vemos que no funciona lo quitaremos. Me gustaría mucho que la idea siguiera adelante ya que estamos un poco estancados con el blog y nos puede suponer un empujoncito más para intentar mejorarlo.

Ahora solo faltan vuestros mensajes ...

5 comentarios:

Miquel Riera dijo...

Hola Marc , la idea em sembla bona , per tant podries començar amb alguna cosa facil ,per exemple combinar SASAE amb O-UCHI i continuacions varies en el terra.
Vinga fins la propera

judonovaunio@hotmail.com dijo...

SASAE amb O-UCHI? Suposo que vols dir un sasae normal i uke pasa la cama per damunt evitant la técnica?

Marc Contijoch dijo...

Ei quina bona idea! La meva carta als reis...

- kuchiki taoshi
- obi otoshi
- daki age

i la llista de "gaeshis":

- hane goshi gaeshi
- harai goshi gaeshi
- tsubame gaeshi
- uchi mata gaeshi
- ouchi gaeshi

Són tècniques que costen bastant de trobar en vídeos a youtube, a judoinfo o altres semblants i que, amb les caràtules que li poseu normalment als vídeos, amb l'enllaç al blog del Nova Unió, segur que fan augmentar les visites a la web de forma espectacular perquè hi ha molta gent que els busca i pocs llocs on trobar-los.

Ah i si no els podeu fer tots, amb els tres primers em conformo! ;-)
Moltes gràcies i felicitats, de nou, per la iniciativa.

Miquel Riera dijo...

Jo t'havia proposat alguna COSA FACILETA per començar amb aquest apartat , pero veig que la gent s'anima rapid , em sembla perfecta el que t'ha demanat en Marc (del Blog de Judo) , per tant , si tens ganes de treballar , ja pots començar per "la seva carta als reis ..." ,que feina no t'enfaltarà(jajaja).

judonovaunio@hotmail.com dijo...

La veritat es que ha estat una sorpresa ja que no m'esperaba tantes propostes.

Pero la promesa era fer els videos abans d'una setmana .. i hem d'intertar ser fidels a la paraula donada ... (no ho diu així el codi del judo?)

Agrairia que algu fes alguna cosa relacionada amb el codi moral del judo ja q per a molts es una cosa desconeguda ...